پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

صحبت های بازیکنان والیبال ایران بعد از باخت مقابل چک

حسین خانزاده: بهترین موقعیت برای تاریخسازی بود اما نشد!

دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال ایران، کم تجربگی را عامل باخت مقابل چک در یک چهارم نهایی قهرمانی جهان عنوان کرد.

جماران ورزشی؛ تیم ملی والیبال ایران در مرحله یک چهارم نهایی قهرمانی مردان جهان ۲۰۲۵ با نتیجه 3 بر 1 مغلوب چک شد.

دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال ایران درباره این دیدار گفت: متاسفانه نتوانستیم نتیجه زحمات خودمان را به دست آوریم. بهترین موقعیت بود که به جمع چهار تیم برتر جهان صعود و تاریخ سازی کنیم، اما نشد.

پوریا حسین خانزاده با عذرخواهی از مردم گفت: شرمنده مردم و حمایت های آن‌ها شدیم. امیدوارم در ادامه راه موفق باشیم و افتخاراتی برای والیبال ایران کسب کنیم. باز هم تاکید می کنم که شرمنده مردم شدیم، اما کم کاری نکردیم و بازیکنان همه تلاش خود را انجام دادند. متاسفم.

وی با بیان این‌که تیم ایران یکی از جوانترین تیم‌های این مسابقات است و بازی‌ها را بد شروع کرد، اما در ادامه پیشرفت داشت، گفت: نتیجه بازی امروز را به دلیل کم تجربگی باختیم و واقعا متاسفم و شرمنده شدیم.

تیم ملی والیبال ایران در مرحله مقدماتی قهرمانی مردان جهان دو برد برابر تونس و فیلیپین به دست آورد و با یک شکست مقابل مصر به عنوان تیم دوم گروه به مرحله حذفی صعود کرد. شاگردان پیاتزا در مرحله یک هشتم نهایی موفق به شکست صربستان شد و برای دومین بار در تاریخ به جمع هشت تیم برتر این مسابقات صعود کرد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.