بازیکن ایرانی تیم ماخاچ قلعه روسیه از منتفی شدن حضورش در استقلال خبر داد.

جماران ورزشی؛ محمدجواد حسین نژاد، بازیکن تیم ماخاچ قلعه روسیه با انتشار متنی از منتفی شدن حضورش در استقلال خبر داد. مدیران استقلال پیش از این اعلام کرده بودند که با این باشگاه بازیکن وارد مذاکره شده‌اند.

حسین‌ نژاد گفته است: با احترام به تیم استقلال و هواداران عزیز این تیم، بنده به عنوان بازیکن تیم دینامو از دریافت پیشنهاد این باشگاه بسیار مفتخر و خوشحال شدم. بی شک استقلال یکی از بزرگترین و پرافتخار ترین تیم های ایران است و برای هر بازیکنی افتخار است که فرصت پیوستن به چنین تیم تاریخی را داشته باشد.

او ادامه داد: با کمال احترام به تیم فعلی‌ام به دلیل مبلغ بالای رضایت نامه و شرایط قرار دادی‌ام امکان جدایی برای من در این زمان فراهم نمی‌شود. این تصمیم از طرف باشگاه فعلی‌ام گرفته شده و من به عنوان یک بازیکن حرفه ای باید پایبند به تعهدات و قراردادی که امضا کرده ام باشم. 

حسین نژاد در پایان اضافه کرده است: از تیم استقلال که این فرصت را به من داد بی نهایت تشکر می‌کنم و همچنین از هواداران با شخصیت این تیم تاریخی که در این مدت به بنده خیلی لطف داشتن بسیار سپاسگزارم. آرزوی موفقیت برای شما و تیم استقلال دارم.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.