جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

تمرین شاگردان کرانچار در زمین چمن مصنوعی

بازیکن تیم فوتبال استقلال به دلیل سرماخوردگی محل تمرین تیم امید را ترک کرد.

کد خبر: ۱۰۹۰۷۰۳
تمرین شاگردان کرانچار در زمین چمن مصنوعی

به گزارش جی پلاس، تمرین تیم فوتبال امید کشورمان پیش از حضور در تورنمنت چهارجانبه قطر امروز (دوشنبه) از ساعت 11:30 در آکادمی ملی فوتبال برگزار شد.

*این جلسه از تمرین امروز باصلاحدید کادرفنی در زمین چمن مصنوعی آکادمی فوتبال انجام شد و بازیکنان زیر نظر کادرفنی در این زمین به تمرین پرداختند.

*زلاتکو کرانچار سرمربی تیم امید قبل از آغاز تمرین به همراه کادرفنی خود جلسه‌ای در آکادمی فوتبال برگزار کرد.

*همزمانی تمرین تیم امید و تیم فوتبال جوانان کشورمان باعث شد دقایقی سیروس پورموسوی سرمربی تیم جوانان و زلاتکو کرانچار باهم خوش‌وبش بپردازند.

*محمد انصاری، مدافع تیم فوتبال پرسپولیس امروز دقایقی میهمان تمرین تیم فوتبال جوانان کشورمان بود قبل از آغاز تمرین تیم امید محل آکادمی فوتبال را ترک کرد.

*بازیکنان زیر نظر مربی بدنساز جدید کروات به حرکات کششی و نرمشی پرداختند. سپس زیر نظر مربیان تیم امید به پاسکاری، کارهای ترکیبی روی آوردند و در پایان هم به فوتبال درون تیمی مشغول شدند.

*حمیدرضا طاهرخانی، مهاجم تیم پرسپولیس پس از یک روز غیبت و سرماخوردگی امروز به تمرین پرداخت.

*اللهیار صیادمنش، بازیکن تیم فوتبال استقلال پس از دقایقی به دلیل سرماخوردگی اجازه تمرین پیدا نکرد و محل تمرین را ترک کرد.

*چهار دروازه‌بان حاضر در تمرین تیم امید زیر نظر مربی دروازبان به تمرینات اختصاصی پرداختند.

*زلاتکو کرانچار در مرور کارهای تاکتیکی به شدت بر سر بازیکنان فریاد کشید و از آنها خواست با دقت کار کنند و همدیگر را مصدوم نکنند، چراکه به تک تک شماها در بازی‌های آینده نیاز دارم و از این موضوع بسیار عصبانی و ناراحت شد.

تیم فوتبال امید کشورمان برای حضور در تورنمنت چهارجانبه قطر روز یکشنبه هفته آینده تهران را به مقصد دوحه ترک خواهد کرد.

 

انتهای پیام

دیدگاه شما