جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

طرح نوروزی پلیس در همدان آغاز شد

کد خبر: ۸۸۴۹۰۲
طرح نوروزی پلیس در همدان آغاز شد
به گزارش ایرنا رئیس پلیس راه استان همدان در آیین آغازین طرح نوروزی پلیس با بیان اینکه آمار تردد خودروها در سال جاری 37 درصد افزایش داشته است اظهار کرد: برای ارتقا فرهنگ ترافیک دوره های آموزشی برای دانش آموزان در مدارس، برای رانندگان حرفه ای، روستاییان و مدیران موسسه ها و شرکت های بار و مسافر به مدت حدود 31 هزار نفر ساعت برگزار شده است.
سرهنگ رضا عزیزی افزود: به منظور برخورد با تخلفات رانندگی از تکنولوژی و سامانه های هوشمند از قبیل سامانه کنترل ناوگان مسافربری سپهتن استفاده شده است.
وی اضافه کرد: همچنین با افزایش دوربین های ثابت هوشمند ثبت تخلفات جاده ای توانسته ایم کنترل بیشتری بر تخلفات رانندگی داشته باشیم.
رئیس پلیس راه استان همدان بیان کرد: با شروع فصل بهار ، این استان به واسطه وجود جاذبه های دیدنی و گردشگری بسیاری زیاد و زیبا و قرار گرفتن در کریدور ارتباطی غرب با مرکز کشور به طور حتم میزبان مهمانان و مسافران نوروزی از اقصی نقاط کشور است.
سرهنگ عزیزی اضافه کرد: با استناد به سوابق و تجربیات گذشته این استان در نوروز 97 از ترافیک سنگینی برخوردار بوده بنابراین نیازمند توجه بیشتر و اجرای طرح ترافیکی است.
وی گفت: پلیس راه اقدام به شناسایی و احصای معایب و نواقص سال گذشته کرده و آنها را در نشست های کارشناسی تجزیه و تحلیل کرده است.
وی افزود:در حوزه راهداری 34 پایگاه راهداری، 58 تیم ثابت، 190 دستگاه خودرو و 338 نفر نیرو در طرح نوروزی امسال شرکت می کنند.
رئیس پلیس راه استان همدان اظهارکرد: مرکز فوریت های پزشکی همدان با 45 پایگاه ثابت، 300 نیروی انسانی، 80 دستگاه خودرو، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک پایگاه امداد هوایی در طرح نوروزی امسال خدمات رسانی می کنند.
در طرح نوروزی امسال تعداد 120 تیم پلیس راه علاوه بر نیروی پیاده اعزامی از مرکز آموزش ناجا و تیم های کمکی از انتظامی استان همدان در جاده ها حضور دارند.
7526/2087
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما