جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

مدیرکل پزشکی قانونی: قاتل خاموش جان ۱۲ همدانی را گرفت

کد خبر: ۸۳۷۳۹۷
مدیرکل پزشکی قانونی: قاتل خاموش جان 12 همدانی را گرفت
به گزارش روز یکشنبه پزشکی قانونی همدان، دکتر علی‌احسان صالح اظهار کرد: در 9 ماهه امسال هفت زن و پنج مرد بر اثر گازگرفتگی جان باختند
وی ادامه داد: آمار متوفیان ناشی از گازگرفتگی‌ها در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، سه نفر افزایش داشته است و در مدت یاد شده سال قبل هفت مرد و 2 زن بر اثر مسمومیت با گاز co جان خود را از دست دادند.
این مسئول قضایی مهمترین علت مسمومیت ناشی از گاز را بی توجهی به نکات هشدار دهنده هنگام استفاده از وسایل گرمایشی دانست و خواستار رعایت مسائل ایمنی و اطلاع رسانی هرچه بیشتر رسانه ها برای کاهش این آمارها شد.
صالح درباره علائم گازگرفتگی و مسمومیت بیان کرد: حالت گیجی، سردرد همراه با احساس سنگینی، تهوع و استفراغ و سوزش شدید در ناحیه چشم و گلو، احساس گرفتگی و درد شدید در قفسه سینه از مهمترین علائم مسمومیت و گازگرفتگی با گاز به شمار می‌رود.
18 نفر سال 95 بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن جان باختند.
7526//2090
خبرنگار: علیرضا جهانگیری**انتشار دهنده: سعید زارع کندجانی
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما