مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی همدان از تجهیز 77 درصد اراضی این استان به آبیاری نوین خبر داد

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: در حال حاضر ۷۷ درصد از اراضی آبی این استان به سیستم‌های نوین آبیاری مجهز شده است که منجر به صرفه‌جویی سالانه ۵۰۰ میلیون مترمکعب آب می‌شود.

به گزارش جماران، امیر لاهوتیان گفت: از ابتدای روی کار آمدن دولت تدبیر و امید در سال ۹۲ تاکنون ۴۶هزار هکتار از اراضی آبی استان به سیستم‌های آبیاری نوین کشاورزی تجهیز شده که حدود ۲۳درصد از ۱۵۵ هزار هکتار اجرا شده از سال ۶۹ تاکنون است.

وی اظهار داشت: در سطح کشور از ۸.۵ میلیون اراضی آبی کشاورزی در سطح ۴۹۰ هزار هکتار یعنی ۲۹ درصد سامانه نوین اجرا شده و در استان همدان از ۲۰۰ هکتار اراضی آبی استان همدان در سطح ۱۵۵ هزار هکتار آبیاری نوین اجرا شده که ۷۷ درصد اراضی آبی را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: از سال ۶۹ تا سال ۱۳۹۱ حدود ۱۰۹ هزار هکتار از اراضی آبی استان مجهز به سیستم آبیاری بوده که در دولت تدبیر و امید و از سال ۹۲ تاکنون ۴۶ هزار هکتار از اراضی به سیستم های نوین آبیاری مجهز شدند.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی همدان عنوان کرد: آبیاری تحت فشار در ۷۷ درصد از اراضی مستعد کشاورزی استان همدان موجب صرفه‌جویی ۵۵۰ میلیون مترمکعبی آب شد.

لاهوتیان خاطرنشان کرد: در استان همدان در سطح ۱۰ هزار و ۱۰۰ هکتار آبیاری قطره‌ای و تیپ  و ۱۱ هزار و ۱۸۶ هکتار آبیاری کم فشار و بقیه بارانی اجرا شده است.

وی اظهار داشت: میزان یارانه و کمک بلاعوض دولت برای آبیاری قطره‌ای ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر هکتار است، یارانه و کمک بلاعوض برای آبیاری کم فشار هفت میلیون تومان و برای آبیاری بارانی ۱۲ میلیون و نیم میلیون تومان به ازای یک هکتار است.

لاهوتیان ادامه داد: ۵۰ هزار هکتار از سیستم های آبیاری همدان مستهلک شده است که برای نوسازی آن ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.