جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

فوتبال درصدر مصدومان ورزشی همدان

کد خبر: ۱۳۲۲۷۱۲
فوتبال درصدر مصدومان ورزشی همدان

خسرو اصله روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون ۲۹۴ ورزشکار در سطح میادین و مسابقات این استان دچار آسیب دیدگی شده‌اند.

وی اضافه کرد: فوتبال در سال های گذشته نیز بیشترین آسیب دیده را در بین ورزش های فعال در استان داشته است.

 دبیر هیات پزشکی‌ ورزشی همدان بیان کرد: سال گذشته نیز ۴۶۲ ورزشکار دچار مصدومیت شدند و از این تعداد ۱۴۵ ورزشکار در رشته فوتبال آسیب دیده‌اند.

اصله یادآور شد: بیشترین نوع آسیب دیدگی ورزشکاران همدانی در حین تمرین و مسابقات به ترتیب از ناحیه زانو، کشیدگی تاندون و بافت های عضلانی بوده است.

دبیر هیات پزشکی ورزشی همدان افزود: هزینه بستری و جراحی تمامی افراد آسیب دیده منتقل شده به فدراسیون پزشکی ورزشی کشور رایگان بوده است و این اقدام اهمیت برخورداری از بیمه ورزشی را نشان می‌دهد.

وی پوشش بیمه ورزشی را بهترین پشتوانه برای ورزشکاران به هنگام مصدومیت و آسیب دیدگی دانست و افزود: ورزشکاران مصدوم از مزیت های بیمه ورزشی می توانند استفاده لازم را داشته باشند.

هم اکنون بیش از ۷۰ هزار ورزشکار همدانی زیرنظر بیمه ورزشی قرار دارند.

منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما