جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

توقیف ۳ تن پوشاک خارجی قاچاق در اراک

کد خبر: ۶۶۱۱۰۹
توقیف ۳ تن پوشاک خارجی قاچاق در اراک

رئیس پلیس آگاهی استان‌مرکزی از توقیف محموله سه تنی پوشاک خارجی قاچاق در اراک خبر داد.

به گزارش ایلنا، نورالدین حسینی اظهار داشت: ماموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی از تردد یک دستگاه کامیون حامل کالای قاچاق از محورهای مواصلاتی استان مطلع شدند و برنامه‌ریزی برای شناسایی و توقیف این خودرو در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: در تمهیدات اجرایی پلیس، کامیون مورد نظر شناسایی و متوقف شد.

حسینی با اشاره به کشف سه تن و ۱۶۰ کیلوگرم انواع پوشاک خارجی قاچاق فاقد مدارک معتبر گمرکی در بازرسی از کامیون توقیفی بیان داشت: ارزش تقریبی کالاهای مکشوفه یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

 رئیس پلیس آگاهی استان مرکزی خاطرنشان کرد: دو متهم دستگیر در عملیات مذکور، پس از تشکیل پرونده به دستگاه قضایی معرفی شدند.

حسینی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه فعالیت غیرمجاز از جمله قاچاق و توزیع کالاهای ممنوعه، موضوع را از طریق سامانه تلفنی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا در اسرع وقت با هنجارشکنان برخورد قاطع انجام شود.

منبع:
ilna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما