به گزارش ایرنا، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی در خطبه های عبادی سیاسی نمازجمعه در مصلی بیت المقدس اراک، افزود: مبنای محوری کار رئیس جمهوری و اعضای شوراهای اسلامی منتخب مردم باید شایسته سالاری باشد و هر گونه سیاست زدگی و یا اهمال در مدیریت بهینه کشور از آنان پذیرفته نیست.
وی به مردم توصیه کرد:در انتخابات پیش رو با توجه به شرایط حساس کشور و منطقه مانند عرصه های دیگر نظام، حضوری گسترده داشته باشند و وفاداری خود را به امام راحل، رهبر معظم انقلاب، شهدا و اسلام ثابت کنند.
امام جمعه اراک ادامه داد: ملت بزرگ ایران اسلامی و استان مرکزی بار دیگر در انتخابات ۲۹ اردیبهشت ماه جاری در پای صندوق های رای حاضر می شوند و بیداری و هوشیاری خود را به جهانیان نشان می دهند و به طور قاطع به دشمنان اعلام خواهند کرد که در ادامه راهشان و دفاع از ارزش های نظام اسلامی مصمم هستند.
آیت الله دری نجف آبادی عنوان کرد: مردم باید در انتخاب افراد چه برای رئیس جمهوری و چه برای شوراهای اسلامی شهر و روستا صلاحیت، سابقه، تجربه، ایمان و تعهد نامزدهای انتخاباتی را با وسواس و دقت زیادی بررسی کنند.
وی اظهار کرد: وظیفه مردم در این انتخابات رای دادن است اما وظیفه سنگین پس از انتخابات بر عهده منتخبان است که باید دین خود را به مردم ادا کنند و شرمنده آنان نشوند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اضافه کرد: ایران اسلامی متعلق به همه است و تک تک افراد آن در حیات، پیشرفت و عظمت این کشور سهم دارند و مسئول هستند.
آیت الله دری نجف آبادی عنوان کرد: تبلیغات در انتخابات باید صادقانه، به دور از تخریب و شاسته سالارانه باشد و نامزدهای انتخاباتی باید بدانند که مردم هوشیار هستند و از وعده های پوچ و تبلیغات پرزرق و برق بیزارند و عملکرد آنان را مو به مو نظاره می کنند.
وی گفت: رای مردم در انتخابات حق الناس و مشروط است و منتخبان بدانند این رای برای قدرت نیست.
امام جمعه اراک افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با قاریان قرآن کریم در روز مبعث رسول اکرم(ص) عنوان کردند، نگاه کاندیداها باید به داخل باشد و توجه به بیگانگان نقطه منفی محسوب می شود.
آیت الله دری نجف آبادی در خصوص شهادت مرزبانان ایرانی در میرجاوه گفت: این عزیزان به مظلومانه ترین شکل به شهادت رسیدند و دولت پاکستان باید پاسخگوی این جریان باشد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد:تکرار چنین حوادثی برای ملت ایران قابل تحمل نیست و باید اقدامات لازم صورت گیرد تا دیگر شاهد تکرار این حوادث در مرزهای کشور نباشیم.
امام جمعه اراک همچنین در بخشی از سخنانش ، بمباران و موشک باران فرودگاه دمشق و شمال عراق و سوریه را نیز محکوم کرد.
آیت الله دری نجف آبادی در بخش دیگری از خطبه ها در خصوص هفته معلم و کارگر نیز گفت: معلمان و کارگران بازوان توانمند برای نظام اسلامی هستند و هر دو قشر نقش موثری در پیشرفت و توسعه کشور برعهده دارند.
3005/6013/ 1876
خبرنگار: معصومه صفری***انتشار دهنده: حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.