جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

فراخوان جشنواره فیلم ۱۱۰ ثانیه ای مردم و امنیت آغاز شد

کد خبر: ۱۰۵۰۹۴۲
فراخوان جشنواره فیلم 110 ثانیه ای مردم و امنیت آغاز شد
سرهنگ «محمود خلجی» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این جشنواره با هدف پیشگیری از آسیب های اعتیاد به موادمخدر با 10 محور و سه رشته داستانی، انیمیشن و مستند برگزار می شود.
وی بیان کرد: نقش باورها، اعتقادات دینی و هنجار‌ها در پیشگیری از اعتیاد، باور‌های غلط، ناآگاهی و اعتیاد، سبک زندگی، تغییرات اجتماعی و اعتیاد، خانواده و اعتیاد، دوره نوجوانی، بلوغ، دوستان و اعتیاد، فضای مجازی، جنگ نرم و اعتیاد از جمله محورهای این جشنواره است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: علاقه مندان برای شرکت در این جشنواره برای اطلاع از جزئیات بیشتر این جشنواره و یا ارسال آثار به نشانی اینترنتی festival110.tebyan.net مراجعه کنند.
سرهنگ خلجی عنوان کرد: مهلت ارسال آثار به جشنواره تا 20 آذرماه جاری است و داوری این آثار10 روز ادامه دارد.
وی گفت: 9 اثر برتر این جشنواره در سه بخش داستان، انیمیشن و مستند با اهدای لوح و جوایز نقدی تقدیر می شود.
استان مرکزی با 12 شهرستان دارای بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است.
3005/6013/
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما