ابراهیم یعقوبی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : با همکاری و محوریت اتاق اصناف و سازمان صنعت نمایشگاه بهاره در شهرهای ساری ، قائمشهر ، بابل ، نور ، عباس آباد ، نوشهر و چالوس برپا شد .
وی ادامه داد : در این نمایشگاه هاسعی شده تا بیشتر اقلام و کالاهای شب عید نوروز برای مشتریان ارائه شود تا به آنان برای خرید متمرکز و مناسب این منظور کمک شود .
معاون سازمان صنعت مازندران با اشاره به اینکه نمایشگاه بهاره امسال از نظر کیفیت محصولات وضعیت مناسب تری را به نسبت سال های قبل دارد ، گفت : این سازمان با همراهی اتاق اصناف تلاش کرد تا با رفع مشکلات سالهای گذشته ، نمایشگاه بهاره کیفی و مناسبی را برای مردم استان ایجاد بکند تا رضایتمندی مردم را رقم بزند .
وی ادامه داد : گزارش ها مبنی بر حضور خوب و چشمگیر مردم نشان دهنده دستیابی به هدف مورد نظر برای جلب نظر مشتریان است .
به گفته یعقوبی همچنین با تعبیه غرفه های تنظیم بازار در این نمایشگاه ، کالاهای خوراکی پرمصرف کشاورزی و دامی از جمله مرغ و تخم مرغ عرضه و ارائه شده است .
وی همچنین گفت : با هماهنگی اتحادیه ها در دیگر شهرستان ها فروش فوق العاده توسط کسبه های علاقمند به انجام این کار صورت گرفته است .
معاون سازمان صنعت مازندران افزود : کالاهای این واحدهای صنفی 10 تا 15 درصد زیر قیمت متعارف بازار فروخته می شود تا کمکی به خریداران عید نوروز شود .
2096/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.