جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

برای بازی در تیم مشخصی تصمیمی نگرفته ام

کد خبر: ۹۵۶۵۱۱
برای بازی در تیم مشخصی تصمیمی نگرفته ام
به گزارش خبرنگار ایرنا وحید امیری روز سه شنبه در آئین تجلیل از فوتبالیست های لرستانی در سالن جهاد کشاورزی بیان کرد: پرسپولیس تیم بزرگی است و آرزوی هر بازیکنی بازی در این تیم است.
وی افزود: پوشیدن پیراهن 2 تیم بزرگ استقلال و پیروزی موفقیت بزرگی برای هر فوتبالیست ایرانی است.
امیری ادامه داد: هر زمانی پیراهن تیم پرسپولیس را پوشیده ام برای تک تک هواداران این تیم تلاش کرده ام و پوشیدن این پیراهن را یک افتخار بزرگ می دانم.
وی اظهار داشت: بهترین دوران فوتبالی برای من 2 سال حضور در تیم پرسپولیس بوده است و از این به بعد نیز امیدوارم هر اتفاقی رقم خورد مورد استقبال مردم باشد.
وی با اشاره به بازی ایران و مراکش اظهار داشت: بازی با مراکش برای تیم ایران سخت تر بود چرا که نخستی بازی تیم ملی ایران بود و کسب نتیجه این بازی بسیار با اهمیت بود.
امیری به نقش تاثیرگذار دروازه بان تیم ملی اشاره کرد و گفت: علیرضا بیرانوند بیش از دیگران تلاش کرد و خوشحالی ملت ایران به دلیل گرفتن پنالتی از رونالدو بسیار زیاد است.
وی افزود: گرفتن این پنالتی خستگی را از تیم ملی ایران بیرون برد و تیم پرتغال را تحت فشار قرار داد.
وی اظهار داشت: علیرضا بیرانوند پرچم ایران را بالا برده است و از تیم های بزرگی در ایتالیا، انگلیس و اسپانیا پیشنهاد دارد.
فتبالیست تیم پرسپولیس ادامه داد: در تیم ملی فوتبال ایران هدف نهایی در راستای سربلندی و افتخار کشور بود.
امیری گفت: تیم های اروپایی بازی با ایران را زنگ تفریح می دانستند اما تلاش تیم ملی ایران همه را غافلگیر کرد.
وی به توانمندی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران اشاره کرد و گفت: کی روش علاوه بر اینکه مربی بزرگی است یک روانشناس توانمند است و هر کس را که به زمین می فرستاد با تمام قوا برای موفقیت تیم تلاش می کرد.
7274/6060
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما