جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

دستگیری شکارچی متخلف بزرگ ازنا از طریق شبکه‌های مجازی

کد خبر: ۶۳۸۲۸۳
دستگیری شکارچی متخلف بزرگ ازنا از طریق شبکه‌های مجازی

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ازنا با اعلام این خبر گفت: این متخلف با تشکیل تیم پیگیری موضوعات شکار و صید در فضای مجازی که شامل هجده قطعه کبک ، یک سر خرگوش و یک قلاده شغال می باشد پس از اخذ مجوزهای قانونی از سوی مقامات محترم قضایی در شهرستان ازنا دستگیر شد.

منصور درویشی  بیان کرد: در بازرسی های بعمل آمده توسط پلیس اطلاعات و امنیت عمومی این شهرستان از منزل فرد شناسایی شده تعداد 3 قبضه سلاح شکاری ساچمه زنی و 5 عدد فشنگ ساچمه زنی کالیبر 12 از متخلف مربوطه کشف و ضبط گردید.

درویشی در ادامه مطلب گفت: یگان حفاظت محیط زیست این اداره پس از جمع آوری مدارک و مستندات و تشکیل پرونده، موضوع را برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع داد.

در پایان جا دارد از مقامات محترم قضایی و پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان ازنا که همیشه همگام و همراه با نیروهای یگان حفاظت محیط زیست هستند تشکر ویژه ای نماییم.

46

منبع:
khabaronline.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما