جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

فرد مبتلا به ویروس کووید ۱۹ در بروجرد بهبود یافته و ترخیص می‌شود

کد خبر: ۱۳۷۰۵۸۲
فرد مبتلا به ویروس کووید ۱۹ در بروجرد بهبود یافته و ترخیص می‌شود

عبدالرحیم رحیمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اقدامات گسترده در راستای پیشگیری از کرونا، ضدعفونی ادارات و مدارس و معابر پر تردد و تداوم این امر افزود: به مردم اطمینان میدهیم که شهرستان بروجرد با توجه به اینکه در جاده ترانزیتی کشور قرار دارد در راستای ویروس کرونا امن بوده و جای نگرانی نیست.

وی اظهارداشت: توجه و همکاری شهروندان بروجردی به پیشگیری و مبارزه جدی با ویروس کرونا قابل تقدیر است و تداوم پیشگیری از این ویروس منجر به سالم سازی شهر و ارتقاسلامت شهروندان می شود.

معاون استاندار بیان کرد: با توجه به ضرورت استفاده از ماسک، دستکش، ژل و مواد ضدعفونی کننده از امروز کار توزیع این کالاهای در سطح وسیع به همت کارخانه های اکسیر و زاگرس فارمد با همکاری شبکه بهداشت آغاز میشود. 

رحیمی با اشاره به کشف بزرگترین انبار دارویی ضد کرونایی احتکار شده در بروجرد اضافه کرد: با همه افراد محتکر به طور جد برابر قانون برخورد و محیط برای این افراد نا امن خواهد بود.

منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما