جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

اراضی قزوین بدون کسب مجوزهای قانونی واگذار نشوند

کد خبر: ۹۲۹۰۶۳
اراضی قزوین بدون کسب مجوزهای قانونی واگذار نشوند
به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، حجت‌الاسلام نورالله قدرتی روز شنبه با ابراز گلایه از واگذاری برخی اراضی در استان، افزود: به منظور جلوگیری از هر نوع تخریب و نابودی، در واگذاری و انتقال اراضی حتی با وجود مصوبه مجلس شورای اسلامی باید پیوست زیست محیطی و منابع طبیعی نیز وجود داشته باشد.
وی، مدیران را مجریان قانون دانست و ادامه داد: متاسفانه امروزه برخی افراد و حتی مسئولان به دنبال راهی برای دور زدن قانون بوده تا مانع اجرای احکام مربوط به تخریب و نابودی اراضی غیرقانونی شوند.
رئیس کل دادگستری استان قزوین اضافه کرد: در تساهل آشکار برخی مسئولان، صدها هکتار از زمین های کشاورزی به تعاونی‌های مسکن متعلق به نهادها، ادارات، دستگاه ‌های نظامی و انتظامی واگذار شده در حالی که صدور مجوز برای یک آلونک 20 متری جهت باغداران با مخالفت و جنجال های فراوانی رو به رو می شویم.
به گفته حجت الاسلام قدرتی، همه ما نسبت به آیندگان در حفظ منابع طبیعی و محیط زیست باید پاسخگو باشیم در حالی که تنها به چند شعار در این زمینه بسنده می کنیم.
رئیس کل دادگستری قزوین اظهار داشت: اگر تغییر کاربری اراضی کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و اراضی ملی با این روال ادامه پیدا کند، در سال های آینده دیگر زمینی در دشت قزوین برای کشت محصولات کشاورزی و تامین غذای مردم وجود نخواهد داشت.
این مقام قضائی در پایان با اشاره به اینکه متاسفانه هنوز برخی مدیران، بحران منابع را جدی نگرفته اند، افزود: با این شرایط حاضر نمی‌توان امیدوار بود که وضعیت فعلی منابع آب و خاک سامان مناسبی پیدا کند.
6101/8054
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما