جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

یک سوم کشت چغندر در قزوین به شیوه ۵۰ سانتی انجام شد

کد خبر: ۹۲۸۸۹۱
یک سوم کشت چغندر در قزوین به شیوه 50 سانتی انجام شد
فرزاد خوش اخلاق روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال 650 هکتار از اراضی استان به کشت مربعی (50 سانتیمتری) چغندر قند اختصاص یافته است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی قزوین همچنین گفت: به منظور ارتقای راندمان تولید تلاش می کنیم تا عمده کشت این محصول را از حالت مستعطیلی و سنتی خارج کرده و به مربعی با فاصله 50 سانتی بین ردیف های کشت تبدیل کنیم.
وی در این خصوص توضیح داد: تغییر کشت از روش قبلی به این شیوه موجب بهبود عملکرد و تولید محصول تا 2 برابر می شود.
این مسئول سازمان جهاد کشاورزی قزوین یادآور شد: در سال جاری یک هزار و 825 هکتار از مزارع استان به کشت چغندر قند اختصاص یافته است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی قزوین یادآور شد: متوسط برداشت چغندر قند از مزارع کشاورزی استان 340 تن در هر هکتار است.
سال گذشته 211 هزار تن چغندر قند از مزارع کشاورزی استان قزوین برداشت شد.
3013
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما