جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

۶۰ نمایش توسط فعالان مساجد قزوین تولید می شود

کد خبر: ۹۰۴۴۳۲
60 نمایش توسط فعالان مساجد قزوین تولید می شود
به گزارش ایرنا، علی هوشمند روز دوشنبه در مراسم اختتامیه هفته هنر انقلاب که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، افزود: در هفته هنر انقلاب، حوزه هنری 20 برنامه فرهنگی و هنری از جمله تجلیل از فعالان تئاتر مردمی مسجد، شب آیت الله باریک بین و آینده نگاری راهبرد هنر انقلاب را به مورد اجرا گذاشت که در رسانه های استان نیز انعکاس خوبی یافت.
هوشمند ادامه داد: هنرمند، انقلابی دردمند بوده و دغدغه عدالتخواهی، استکبارستیزی و حق طلبی دارد و این مساله را در آثار خود با چنان ظرافتی به نمایش می گذارد تا مخاطب آن را با دل و جان بپذیرد.
به گفته وی، شهید آوینی با هوشمندی خاص خود از گونه های مختلف هنر به سراغ مستند سازی رفت و اکنون پس از 2 دهه تمامی سخنان امروزی با زبان تصویر را می توان در آثارش دید.
وی ادامه داد: در سال جاری مستند داستانی زندگینامه شهید حسین لشگری توسط حوزه هنری استان تولید و اجرا خواهد شد.
7388/8054
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما