جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

۳۰۰ شهروند قزوینی در طرح پیام آوران پاکی مشارکت دارند

کد خبر: ۷۵۴۱۱۹
300 شهروند قزوینی در طرح پیام آوران پاکی مشارکت دارند
به گزارش روز شنبه ایرنا، این طرح از هفتم محرم با مشارکت خانه مشارکت های مردم در سلامت آغاز شده و در پی آن متقاضیان تا روز عاشورا به تنظیف معابر و مسیرهای عزاداری در شهر قزوین می پردازند.
سرپرست شهرداری قزوین شب گذشته در جمع مشارکت کنندگان در طرح پیام آوران پاکی گفت: شهرداری قزوین روزانه 280 تن زباله در شهر را با هزینه 25 میلیارد ریالی در ماه جمع آوری می کند.
علی صفری افزود: سرانه تولید زباله روزانه هر شهروند قزوینی 700 گرم است‌ که اگر 200 گرم کمتر شود در هر ماه می توان چهار خانه فرهنگ احداث کرد.
مسئول فرهنگ و سلامت شهروندی خانه مشارکت مردم در سلامت نیز در حاشیه برگزاری این طرح در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: این طرح برای سومین سال متوالی در دهه محرم در حال برگزاری است.
ستاره عابدی افزود: در این طرح استقبال جوانان بسیار گسترده بوده و تشکل های زیست محیطی نیز ما را همراهی می کنند.
وی با بیان اینکه پیام آوران پاکی از هفتم ماه محرم در طول مسیر عزاداران حسینی مستقر شده اند،افزود: این طرح با هدف فرهنگ سازی برای کاهش تولید زباله ها در سطح شهر و کمک به حفظ محیط زیست انجام می شود.
7389*3013
خبرنگار نسرین رحیمی**انتشار دهنده: رضا اولادی
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما