جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

حضور ۱۶ واحد تولیدی قزوین در نمایشگاه ایران پلاست

کد خبر: ۷۵۰۷۱۳
حضور 16 واحد تولیدی قزوین در نمایشگاه ایران پلاست
علی پرزحمت روز دوشنبه در پس از بازدید از غرفه های این نمایشگاه که به همراه عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین صورت گرفت، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: زمینه فعالیت شرکت های قزوینی حاضر در این نمایشگاه تولید انواع نایلون، پلاستیک ، پلی اتیلن ، مستر بچ های پلی مری، ماشین آلات و تجهیزات و خدمات است .
وی اظهار کرد: این نمایشگاه با شعار بهبود فضای کسب و کار در صنایع تکمیلی پتروشیمی و پلاستیک کشور با حضور 600 شرکت داخلی و 524 شرکت خارجی از کشور های بلژیک، دانمارک، آلمان، فنلاند، فرانسه، یونان، هند، صربستان، ایتالیا، کره جنوبی، اتریش، لوکزامبورگ، سوئیس، اسپانیا، انگلیس، تایلند، چک، قبرس، ترکیه، تایوان، چین، ژاپن و امارات برپا شده است.
پرزحمت افزود: رونق بازار صنعت پلاستیک، جذب سرمایه خارجی، توسعه صادرات، تسهیل روند بازاریابی صنعت پلاستیک، انتقال فناوری های نو و همچنین رونق بازار صنایع پلاستیک داخلی و تسهیل در بازاریابی جهانی از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
وی ادامه داد: این نمایشگاه بزرگترین رویداد صنعت پلاستیک در منطقه خاورمیانه به شمار می رود و در ردیف نمایشگاه های معتبر صنعت پلاستیک جهان طبقه بندی می شود.
یازدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی ایران پلاست از دوم مهرماه در چهار گروه مواد اولیه، کالاهای ساخته و نیمه ساخته شده، ماشین آلات و تجهیزات و خدمات با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول ریاست جمهوری، وزیر نفت و سایر مسئولان در نمایشگاه بین المللی تهران آغاز به کار کرد و تا پنج مهرماه ادامه خواهد داشت.
7389/6012 خبرنگار: نسرین رحیمی ** انتشار دهنده: علی حیدر شاه حسینی
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما