جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

حمله سپاه به مواضع آمریکایی‌ها زنگ خطری برای استکبار جهانی است

کد خبر: ۱۳۲۶۰۰۱
حمله سپاه به مواضع آمریکایی‌ها زنگ خطری برای استکبار جهانی است

منوچهر حبیبی روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین، افزود: ایادی استبکار باید بدانند که بعد از این، ضربات محکمتری از جمهوری اسلامی دریافت خواهند کرد و هرگونه شرارت جدید آنها به سرکردگی آمریکا پاسخی کوبنده‌تر و قاطع‌تر در پی خواهد داشت.

وی اضافه کرد: قطعا راه شهید سردار سلیمانی با جدیت و قاطعیت بیشتری ادامه خواهد یافت و دیگر سرداران پرافتخار ایران اسلامی، علم این سردار شهید را در دست خواهند گرفت.

حبیبی افزود: در روزهای گذشته حضور باشکوه و میلیونی مردم در مراسم تشییع سردار سلیمانی ثابت کرد که این سرباز ولایت مدار تا چه اندازه محبوب مردم ایران است و باید همه ما برای ادامه راه وی و حفظ آرمان‌های انقلاب و نظام تلاش کنیم.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد چهارشنبه از شلیک ده‌ها موشک بالستیک به سمت پایگاه عین‌الاسد آمریکا واقع در استان الانبار عراق خبر داد.
براساس این اطلاعیه،  ده‌ها موشک زمین به زمین به این پایگاه آمریکایی اصابت کرده و انفجارها در پایگاه عین الأسد مهیب گزارش شده است.

منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما