حزب توسعه ملی در بیانیه‌ای نوشت: اصلاح‌طلبان، نیروهای ملی، منتقدان دلسوز، نخبگان، دانشگاهیان، فعالان مدنی و شخصیت‌های مسئولیت‌شناس باید در این تلاش ملی، صدای اکثریت خاموش جامعه باشند؛ اکثریتی که ایران را آباد، مستقل، امن و برخوردار از صلحی پایدار و شرافتمندانه می‌خواهد.

حزب توسعه ملی ایران اسلامی با انتقاد از استقبال برخی جریان‌های داخلی از قطع مذاکرات و شروع مجدد جنگ، گفت: حزب توسعه ملی ایران اسلامی ضمن حمایت قاطع از بیانات اخیر آقای سید محمد خاتمی در دفاع از دیپلماسی و صلح، از همه مردم آگاه و میهن‌دوست ایران می‌خواهد با صراحت و صدای بلند، از جریان‌ طرفدار مذاکره و دیپلماسی در حاکمیت حمایت کنند و اجازه ندهند صدای جنگ‌طلبان، به عنوان صدای ملت ایران معرفی شود.

به گزارش جماران، حزب توسعه ملی ایران اسلامی در بیانیه‌ای نوشت: ایران عزیز این روزها یکی از حساس‌ترین و کم‌سابقه‌ترین مقاطع تاریخ پس از انقلاب را پشت سر می‌گذارد؛ مقطعی که هر تصمیم شتاب‌زده، هر شعار نسنجیده و هر تعلل در به‌کارگیری عقلانیت سیاسی می‌تواند سرنوشت امروز و فردای کشور را تحت تأثیر قرار دهد.

در ادامه این بیانیه آمده است: تفاهم میان ایران و آمریکا فرصتی گرانبها برای کاستن از تهدیدها، حفظ منافع ملی و گشودن مسیری تازه در برابر کشور بود؛ فرصتی که می‌بایست با هوشمندی، تدبیر و مسئولیت‌پذیری از آن حراست می‌شد. کارشکنی رژیم صهیونیستی به عنوان بزرگترین متضرر این تفاهم و بهانه‌جویی آمریکا برای بر هم زدن این تفاهم‌نامه که به اعتراف محافل سیاسی جهان به سود ایران بود دور از انتظار نیست، آنچه غیر قابل درک است استقبال برخی جریان‌های داخلی با شعار انتقام، از قطع مذاکرات و شروع مجدد جنگ با تبلیغات سازمان‌یافته و شعارهای احساسی به جای تلاش برای حفظ و حراست از مسیر دیپلماسی و مذاکره است.

حزب توسعه ملی یادآور شد: تجاوز شرارت بار دشمن با رشادت و جانفشانی نیروهای مسلح و حمایت، همبستگی و صبوری تحسین برانگیز شما مردم، به سود ایران عزیز به پایان رسید. ایران در طول تجاوز دشمن به خوبی توانست از مزیت‌های ژئو استراتژیک خود به ویژه تنگه هرمز برای درگیر کردن همه کشورهای جهان با پیامدهای این تجاوز و در نتیجه فشار جامعه بین‌الملل به آمریکا برای پایان دادن به جنگ استفاده کند. مهم این بود که ایران به جهانیان ثابت کند امنیت این تنگه با امنیت ایران گره خورده است که ثابت کرد. 

در بخشی از این بیانیه با تأکید بر اینکه «ما جنگ را بردیم»، آمده است: از یک سو دولت، سران قوا و بخشی از نیروهای نظامی با درکی واقعبینانه از منافع و مصالح کشور،‌ خواهان مذاکره و صلحی شرافتمندانه‌اند؛ و از سوی دیگر بخش‌های قدرتمند و غیر پاسخگو با حمایت کاسبان جنگ و تحریم و برخوردار از امکانات گسترده مالی، تبلیغاتی و رسانه‌ای‌ بر طبل جنگ می‌کوبند. این اختلاف امکان یک دیپلماسی برنامه‌ریزی شده و همدفمند و تصمیم‌گیری عقلانی و به هنگام به سود منافع ملی را از حاکمیت سلب کرده و می‌رود کشور را به وضعیت بی‌دولتی دچار کند.

حزب توسعه ملی تأکید کرد: سکوت و بی‌تفاوتی در برابر این اختلاف، در شرایطی که دامنه جنگ هر روز گسترده‌تر می‌شود و مناطق حساس نظامی و اقتصادی و زیر ساخت‌های حیاتی کشور آماج شدیدترین حملات قرار دارد،‌ عملاً به سود جنگ‌طلبان و منادیان تباهی و ویرانی ایران است.  امروز همگی ما در برابر خدا،‌ تاریخ فردا و نسل آینده مسئولیم. نباید اجازه داد،‌ اقلیتی محض، سکوت اکثریت جامعه را به نفع توهمات ویرانگر خود مصادره کند و آینده یک ملت را به بازی بگیرد.

این بیانیه با تأکید بر اینکه وظیفه ملی ما امروز بلند کردن صدای حمایت از مذاکره و صلح شرافتمندانه و مخالفت صریح با جنگ و ویرانی است، افزود: حزب توسعه ملی ایران اسلامی ضمن حمایت قاطع از بیانات اخیر آقای سید محمد خاتمی در دفاع از دیپلماسی و صلح، از همه مردم آگاه و میهن‌دوست ایران می‌خواهد با صراحت و صدای بلند، از جریان‌ طرفدار مذاکره و دیپلماسی در حاکمیت حمایت کنند و اجازه ندهند صدای جنگ‌طلبان، به عنوان صدای ملت ایران معرفی شود.

حزب توسعه ملی با بیان اینکه شعار «ملی شدن صدا و سیما» مسیر اتخاذ تصمیمات عقلانی و به هنگام مسؤلان در شرایط حساس کنونی را هموارتر می‌کند، در پایان بیانیه خود نوشت: اصلاح‌طلبان، نیروهای ملی، منتقدان دلسوز، نخبگان، دانشگاهیان، فعالان مدنی و شخصیت‌های مسئولیت‌شناس باید در این تلاش ملی، صدای اکثریت خاموش جامعه باشند؛ اکثریتی که ایران را آباد، مستقل، امن و برخوردار از صلحی پایدار و شرافتمندانه می‌خواهد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.