جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

صادرات استان زنجان ۱۲۰ میلیون دلار افزایش یافت

کد خبر: ۱۱۴۰۵۹۵
صادرات استان زنجان 120 میلیون دلار افزایش یافت
حمید احمدی روز پنجشنبه در گفت‌ وگو با خبرنگار ایرنا، وزن کالاهای صادراتی در 11 ماه سال گذشته را 144 هزار تن، عنوان کرد و افزود: این میزان در مدت مشابه سال جاری با 20 درصد افزایش به 173 هزار تن رسیده است.
وی با بیان اینکه مقصدهای صادراتی استان زنجان، 43 کشور است اظهار داشت: 10 نوع کالا از استان صادر می‌شود که شمش روی، مس، سرب و شمش آلومنیوم به ترتیب ارزش قرار دارند.
احمدی، میزان واردات این استان در 11 ماه سال جاری را 250 میلیون دلار خواند و گفت: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که 303 میلیون دلار بود، 53 میلیون دلار و به میزان 17 درصد کاهش دارد.
وی وزن محصولات وارداتی در 11 ماهه سال جاری 311 هزار تن است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که 294 هزار تن بود 6 درصد افزایش یافته است.
این مسئول با بیان اینکه 10 نوع کالا از 42 کشور به استان زنجان وارد شده است، افزود: خاک روی، ماشین‌آلات صنعتی و قطعات، و مصنوعات پلاستیکی به ترتیب ارزش در رتبه‌های اول واردات استان قرار دارند.
احمدی درآمد گمرک استان در 11 ماه سال جاری را یک میلیارد و 680 هزار میلیون ریال اعلام و یادآوری کرد: این میزان در مدت مشابه سال گذشته یک میلیارد و 709 هزار میلیون ریال بود که 1.7 درصد کاهش را نشان می‌دهد.
9556/8068
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما