مدیرکل پزشکی قانونی کهگیلویه و بویراحمد گفت: شب گذشته محموله جدیدی به پزشکی قانونی استان کهگیلویه و بویراحمد ارجاع که ۱۳ بافت نمونه برداری و کدگذاری شده است. امینی افزود: در دو محموله آخر در مجموع ۱۴ پیکر تحویل پزشکی قانونی شده است. تا کنون ۳۰۲ بافت انسانی به پزشکی قانونی تحویل شده است.

به گزارش جی پلاس، مدیرکل پزشکی قانونی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۴ پیکر سانحه هوایی تهران - یاسوج با توجه به مشخص شدن آزمایشات ژنتیک طی روز‌های آینده به خانواده هایشان تحویل خواهد شد.

امینی مدیرکل پزشکی قانونی کهگیلویه و بویراحمد درگفت‌وگو با میزان از تحویل ۱۴ پیکر قابل تحویل سانحه هوایی تهران - یاسوج به خانواده هایشان خبر داد.

وی گفت: شب گذشته محموله جدیدی به پزشکی قانونی استان کهگیلویه و بویراحمد ارجاع که ۱۳ بافت نمونه برداری و کدگذاری شده است.

امینی در ادامه افزود: در دو محموله آخر در مجموع ۱۴ پیکر تحویل پزشکی قانونی شده است.

گفتنی است تا کنون ۳۰۲ بافت انسانی به پزشکی قانونی تحویل شده است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.