پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

معاون دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد:

80 درصد مواد مخدر جهان توسط ایران کشف می شود

معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل گفت: کشفیات مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران به تنهایی چهار برابر میزان کشفیات کشورهای جهان است.

به گزارش جی پلاس، یوری فدوتف در دیدار با رحمانی‌فضلی وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مشارکت جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با مواد مخدر با توجه به رشد و تولید بی‌سابقه مواد مخدر در سال قبل میلادی، برای جامعه جهانی و سازمان ملل متحد بسیار مهم و حائز اهمیت است.

 


وی با تاکید بر این اینکه در حوزه همکاری‌های منطقه‌ای برای مبارزه با مواد مخدر، نگاهمان به ایران است، گفت: سازمان ملل از استمرار اقدامات جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با مواد مخدر تشکر می‌کند.


به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ فدوتف گفت: سازمان ملل براستمرار و تقویت فعالیت دفتر UNODC  در ایران - تهران، به عنوان کشوری که به تنهایی ٨٠ درصد کشفیات مواد مخدر در جهان را به خود اختصاص داده، تاکید دارد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی مواد مخدر

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.