جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

در نشست با اساتید و فناوران دانشگاه صنعتی شریف مطرح شد؛

دستور رئیسی به دستگاه ها برای استفاده از محصولات داخلی

سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در نشست با اساتید و فناوران دانشگاه صنعتی شریف تاکید کرد: دستگاه‌های دولتی حق ندارند وقتی کالای با کیفیت داخلی وجود دارد از محصول خارجی استفاده کنند.

کد خبر: ۱۵۳۴۰۲۴
دستور رئیسی به دستگاه ها برای استفاده از محصولات داخلی

جی پلاس؛ سید ابراهیم رئیسی با تاکید بر اینکه همه دستگاه‌های دولتی باید از توانمندی و امکانات داخلی استفاده کنند، تصریح کرد: دستگاه‌ها و شرکت‌های دولتی حق ندارند وقتی کالای داخلی با کیفیت و دارای استانداردهای لازم وجود دارد از محصول خارجی استفاده کنند و تاکید جدی داریم که همه اجزای دولت از محصولات داخلی استفاده کنند و این کار اقدامی در راستای حمایت از شرکت‌های فناورانه کشور و نخبگان جوان است.

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت خود را نیازمند مشورت و همفکری با دانشگاه و فرهیختگان دانشگاهی می‌داند، اظهار داشت: دولت و دانشگاه باید در همه حوزه‌ها ارتباط و همکاری نزدیک داشته باشند و معتقدم حرکت تحولی در کشور باید علم‌پایه باشد چرا که در غیر این صورت، سلیقه‌ای و مقطعی بوده و چه بسا با سلایق سیاسی تغییر کند.

رئیسی افزود: توزیع بودجه‌های پژوهشی لازم است هوشمندانه باشد و به سمت نیازمندی‌ها و رفع مشکلات کشور سوق یابد.

انتهای پیام

دیدگاه شما