دغدغه‌ها و نگرانی های امام خمینی-۳۵

امام خمینی: نمایندگان مجلس باید معلم اخلاق جامعه باشند

امام خمینی در جمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان را وکیل مردمی می دانند که اسلام و کشور را می خواهند و انحراف نمایندگان، خیانت به وکالت مردم است.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار جی پلاس، نهضت امام خمینی و به دنبال آن پیروزی انقلاب اسلامی در سایه توکل و حمایت الهی، رهبری حکیمانه امام و وحدت و همدلی مردم کشور روی داد، انقلابی که می توان آن را معجزه نامید چرا که با هیچ یک از انقلاب های مردمی قابل مقایسه نبوده و نیست. مسلما پس از پیروزی در همه انقلاب ها دغدغه هایی وجود دارد که این در حکومت های دینی دوچندان شده و برای شخصیت بزرگی مانند پیر جماران که از درایت و تیزبینی خاصی برخوردار بودند، به مراتب بیشتر و بیشتر. ایشان در سخنرانی ها و پیام های مختلف به این نگرانی های خود اشاره کرده اند که به تناوب بخش هایی از این دغدغه ها را در اختیار مخاطبان قرار می دهیم.

 

امام خمینی در چهارم خرداد ماه سال ۵۹ و در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی به بیان وظایف وکالت پرداخته و فرموده اند:

 

در همین رابطه بخوانید:

این چند روز خدمت به مردم را با دعوا نگذرانید/اینکه در تهران نشسته‌اید و دعوا می‌کنید این خلاف اسلام است

 

امام خمینی خطاب به طلاب: دین اسلام امانت است در دست ما، خیانت نکنید به این امانت

 

شکست هر جناحی از علما و روحانیون، پیروزی چه جریانی را تضمین می کند؟/ اختلاف به هر شکلی کوبنده است/ تاکید بر حفظ احترام میان جامعه مدرسین و طلاب انقلابی

 

شما توجه داشته باشید که به اسلام خدمت کنید و به کشور خودتان خدمت کنید. شما وکیل مردمی هستید که همه اسلام را می‌ خواهند، و همه کشور خودشان را می‌ خواهند. و شما باید برای این ملت خدمت بکنید، به آن چیزی که شما را وکیل کرده است خدمت بکنید. اگر انحراف پیدا کنید برخلاف ملت، خیانت کرده‌ اید به وکالتی که دارید. و من امیدوارم که ان‌ شاءاللّه‌ شما با کمال قدرت، با کمال عزت و عظمت، این نهضت را به پیش ببرید. و مجلس، یک مجلس اسلامی اخلاقی همه چیز تمام باشد، و شما معلم اخلاق جامعه باشید، و همۀ جامعه هم پشتیبان شما باشد. و همه‌تان یک هویت بین دولت و ملت و ارتش و مردم و همه یک هویت باشید، همه اعضای یک انسان باشید. همه در خدمت انسان کامل؛ که رسول اکرم است باشید، و همه به منزلۀ اعضای او باشید برای خدمت؛ و اگر اینطور شد، پیروزی نصیبمان هست. و اگر خدای نخواسته، انحرافات پیدا شود و اغراض شخصیه پیش بیاید، و نمی‌ دانم مسندها بحث بشود، و مقام ها طرح بشود و امثال اینها، این اولاً انحطاط اخلاقی زیاد است، و انحطاط در پیشگاه خداست، و ثانیاً خوف این است که نتوانید این بار را به منزل برسانید.

 

 

صحیفه امام؛ ج ۱۲، ص ۳۵۱

دیدگاه تان را بنویسید