مدیریت عملیات بازار شرکت بورس تهران به سهامداران بزرگترین عرضه اولیه اعلام کرد: معاملات شستا از شنبه(۳۰ فروردین) تا اطلاع ثانوی از ساعت ۱۲:۳۵ تا ۱۳:۳۰ و بدون مرحله پیش گشایش انجام خواهد شد.

به گزارش جی پلاس؛ مدیریت عملیات بازار شرکت بورس تهران اعلام کرد: نماد شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) از روز شنبه(۳۰ فروردین) تا اطلاع ثانوی در زمان جلسه معاملاتی معمول که از ساعت ۰۸:۳۰ تا ۱۲:۳۰ می‌باشد، معامله نخواهد شد. 

بر این اساس بابر این اطلاعیه زمان انجام معامله در نماد شستا از ساعت ۱۲:۳۵ تا ۱۳:۳۰ و بدون مرحله پیش گشایش انجام خواهد شد.

بورس

این گزارش می‌افزاید: عرضه اولیه ۱۰ درصد از سهام سرمایه گذاری تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین عرضه اولیه تاریخ بورس چهارشنبه گذشته(۲۷ فروردین) با کشف قیمت ۸۶۰ تومانی برای سهام این شرکت در نماد "شستا" انجام شد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.