برادر محسن قاسمی -قهرمان اسبق کشتی فرنگی آسیا- می‌گوید: می‌خواستیم محسن با ترک اعتیاد دوباره به کشتی برگردد اما...

به گزارش جی پلاس،‌ مرتضی قاسمی اظهار کرد: متاسفانه شرایط و هوشیاری محسن تغییر نکرده و همچنان مانند یکی دو روز گذشته است.

وی ادامه داد: به دنبال این هستیم که محسن را از بیمارستان آیت‌الله بروجردی به اراک یا خرم‌آباد انتقال دهیم.

قاسمی با بیان اینکه نمی‌گذاریم خون محسن پایمال شود، افزود: ماموران نیروی انتظامی سه ضارب اصلی را دستگیر کرده‌اند و باید به سزای عمل‌شان برسند، آیا کتک زدن یک شخص بیمار، شاهکار است؟

وی با بیان اینکه ما می‌خواستیم محسن با ترک اعتیاد دوباره به کشتی برگردد، اضافه کرد: واقعاً الان فقط سلامتی محسن برای ما مهم است.
 
محسن قاسمی اواخر هفته گذشته برای ترک اعتیاد به کمپ رفت و چون بی‌قراری و درخواست قرص کرده بود چند نفر از مسئولان کمپ او را به شدت کتک زدند و به کما رفت.

قاسمی سابقه قهرمانی آسیا در وزن ۷۵ کیلوگرم و همچنین قهرمانی جام جهانی کشتی فرنگی به همراه تیم ملی را در کارنامه دارد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
59 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.

  • معصومه قاسمی

    واقعا متاسفم برای این همه توحش😔

    پاسخ