جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

چرا نام‌نویسی طرح مسکن ملی متوقف شد؟

برای ایجاد فرصت برابر برای متقاضیان تا زمان مهیا سازی سرعت اینترنت در کشور، طرح مسکن ملی متوقف شده و بعد از ایجاد شرایط دوباره نام نویسی اغاز می‌شود.

کد خبر: ۱۲۹۵۲۰۸
چرا نام‌نویسی طرح مسکن ملی متوقف شد؟

به گزارش جی پلاس؛ محمود محمود زاده درباره ادامه روند ثبت نام طرح ملی مسکن گفت: ثبت نام طرح ملی مسکن همچنان ادامه دارد، اما به دلیل کندی سرعت اینترنت در برخی از نقاط کشور، فعلا تا مهیا سازی شرایط یکسان برای همه متوقف شده است و به محض افزایش سرعت ثبت نام‌ها در سایر شهرها دوباره اغاز می‌شود. تا پایان اذر ماه مرحله اول ثبت نام در شهرهای کشور به پایان می‌رسد. 

معاون مسکن و شهرسازی تصریح کرد: در استان تهران نیز تامین زمین صورت گرفته است و سه شهر در اطراف تهران در نظر گرفته شده است که وضعیت تامین زمین در پرند مهیا شده و در دو شهر پردیس و اندیشه هم در حال اماده سازی زمین هستیم.

وی افزود: تمام تلاش ما این است تا فرصت برابر برای همه ایجاد کنیم، مردم نگران نباشند قبل از شروع مجدد ثبت نام‌ها از طریق سایت اطلاع رسانی می‌شود.

 

منبع:
خبرگزاری صداو سیما
انتهای پیام

دیدگاه شما