گیر کردن دکمه فلزی لباس در ریل راهنما، باعث بروز نقص فنی و کاور شدن در یکی ازقطاری متروی تهران شده بود.

به گزارش جی پلاس، ساعت 17:25 روز گذشته (سه شنبه 24 بهمن 96) یکی از قطارهای متروی تهران در ایستگاه جانبازان (واقع در خط 2) با مشکل بسته نشدن در یکی از واگن ها روبرو شد و بلافاصله راهبر قطار طبق دستورالعمل از پیش تعیین شده، با کاور برزنتی استاندارد و مخصوص برای این مواقع، همانطور که در فیلم منتشر شده مشخص است، در را به طور ایمن پوشاند و به مسیر خود ادامه داد تا در پایانه مشکل بررسی و رفع شود. 


این کاور برزنتی دارای استانداردهای ایمنی است که برای ادامه خدمت رسانی در این مواقع طراحی شده است.


 

قطار پس از انتقال به پایانه بررسی و مشخص شد که علت بسته نشدن در، گیر کردن دکمه فلزی لباس یکی از مسافران در قسمت ریل راهنمای در بوده است.
موضوع پرهیز از انداختن اشیا در ناحیه ریل درها و عدم فشار بیش از حد به آنها، نکته مهمی است که تقاضا می شود مسافران مترو بیش از پیش به آن توجه داشته باشند.

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی مترو تهران
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.