به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، کاشت این نهال ها 30 دی ماه با عنوان پردیس گردشگری در راستای کاربرد روش های نوین درختکاری و ارتقای وضعیت محیط زیستی منطقه، آغاز می شود.
این 20 هزار اصله نهال در مدت 45 روز تا 15 اسفند که مصادف با هفته منابع طبیعی و روز درختکاری است، در این بوستان جنگلی غرس می شود.
عملیات درختکاری در بوستان چیتگر در قالب طرح پردیس نوین به عنوان روش جدید درختکاری در اراضی شیب دار با همکاری شهرداری تهران، تشکل های محیط زیستی، بانک گردشگری و مجمع خیرین همزمان با گرامیداشت هفته هوای پاک برگزار آغاز می شود.
* برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار:فرانک عابدنژاد - انتشار: محسن فتاحی
تهرام/1735**1625
۲۰ هزار اصله نهال در بوستان جنگلی چیتگر غرس می شود
کد خبر:
۸۳۹۹۷۳
- منبع:
- irna.ir