جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

انتشار گاز منواکسیدکربن سه مسموم داشت

کد خبر: ۱۳۱۰۱۷۵
انتشار گاز منواکسیدکربن سه مسموم داشت

رییس مرکز اورژانس تهران شامگاه یکشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: ساعت ۱۸:۴۵ امشب این حادثه در شهرک دولت خواه جنوبی به سامانه ۱۱۵ اعلام که بلافاصله تکنسین های اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.

پیمان صابریان افزود: در این حادثه به‌دلیل انتشار گاز منواکسیدکربن از وسایل گرمایشی این واحد مسکونی اعضای خانواده ۳ نفره بدلیل مسمومیت در وضعیت وخیمی قرار داشتند.

وی ادامه داد: پس از انجام اکسیژن درمانی و انجام اقدامات درمانی هر ۳ نفر که بسیار بدحال بودند به بیمارستان منتقل شدند.

رییس مرکز اورژانس تهران علت این حادثه را در دست بررسی اعلام کرد و از شهروندان خواست در فصل سرما از وسایل گرمایشی استاندارد استفاده کنند.

وی همچنین درباره خدمات درمانی به شهروندان در روزهای آلوده پایتخت نیز گفت: تکنسین های اورژانس در آماده باش کامل بسر می برند و از شهروندان می خواهیم فردا (دوشنبه) بدلیل افزایش آلودگی از تردد غیر ضروری در فضای باز خودداری کنند.

منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما