نگران کننده‌ترین وضعیت در شهر ترانکوزو دیده می‌شود. آتش خانه‌ها را تهدید و جمعیت زیادی را شبانه مجبور به ترک خانه‌هایشان کرده است. هم اکنون سراسر پرتغال به دلیل خشکی هوا و تشدید گرما در حالت آماده‌باش است.

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، بیش از هزار آتش‌نشان هنوز در حال مبارزه با سه آتش‌سوزی بزرگ در بخش‌های مختلف پرتغال هستند.

در شهر ترانکوزو، آتش‌سوزی که در آخر هفته گذشته خاموش شده بود، بار دیگر به دلیل گرمای هوا و باد شدید شعله‌ور شد.

بیش از ۶۰۰ آتش‌نشان و شش هواپیما در حال مبارزه با آتشی هستند که اکنون چندین روستا در این منطقه را تهدید می‌کند و تاکنون ۱۷ نفر را زخمی کرده است.

در شهر «کوویلیا» واقع در غرب کشور نیز آتش‌سوزی دیگری روی داده است و ۳۷۰ آتش‌نشان، ۱۱۵ خودروی آتش‌نشانی و دو هواپیما برای مبارزه با حریق به منطقه فرستاده شدند.

در شهر «ویلا رئال» بار دیگر در غرب پرتغال، آتش‌سوزی که برای چند روز این شهر را تهدید می‌کرد، تحت کنترل درآمده است.

بنا بر اعلام مقامات منطقه، بیش از ۳۵۰ نفر نیرو و ۱۱۹ خودروی آتش‌نشانی همچنان در محل هستند تا از شعله‌ور شدن دوباره آتش جلوگیری کنند.

این آتش‌سوزی که در ۲ اوت آغاز شد، با سرعت خطرناکی گسترش یافت و چهار خانه را ویران کرد.

دوازده منطقه در پرتغال به دلیل موج گرمای شدید همچنان در وضعیت هشدار نارنجی هستند و انتظار نمی‌رود دما تا ۱۳ اوت کاهش یابد.


 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.