جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

نزدیک به ۳۸۰ نفر در درگیری‌های اخیر لیبی کشته شدند

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: بر اثر درگیری‌های اخیر میان نیروهای دولت وفاق ملی لیبی و نظامیان هوادار خلیفه حفتر از 4 آوریل تاکنون 376 نفر کشته و 1822 تن دیگر زخمی شده اند.

کد خبر: ۱۱۷۸۹۹۰
نزدیک به 380 نفر در درگیری‌های اخیر لیبی کشته شدند

 

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری آناتولی،شمار قربانیان درگیری‌های اخیر میان نیروهای دولت وفاق ملی لیبی و نظامیان وابسته به خلیفه حفتر به 376 نفر رسیده است.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: بر اثر درگیری‌های اخیر میان نیروهای دولت وفاق ملی لیبی و نظامیان هوادار خلیفه حفتر از 4 آوریل تاکنون 376 نفر کشته و 1822 تن دیگر زخمی شده اند.

به گزارش خبرگزاری رسمی لیبی، سازمان جهانی بهداشت پیش‌تر اعلام کرده بود که در این درگیری‌ها 345 نفر جان باخته و 1652 تن دیگر آسیب دیده‌اند.

بنابراین گزارش، ژنرال بازنشسته «خلیفه حفتر» فرمانده نظامیان مستقر در شرق لیبی در تاریخ 4 آوریل جاری از آغاز عملیات برای تصرف شهر طرابلس پایتخت این کشور خبر داد. 

این در حالی است که قرار بود کنفرانس گفت‌وگوی ملی در شهر «غدامس» در جنوب غرب این کشور طی این ماه آغاز شود. 

یگان‌های وابسته به شورای ریاست جمهوری دولت وفاق ملی لیبی که توسط سازمان ملل به رسمیت شناخته شده است، در واکنش به تحرکات نظامی حفتر به سوی طرابلس عملیات «برکان الغضب» را آغاز کردند.

لیبی دارای دو دولت مستقل است؛ «دولت وفاق ملی» در غرب این کشور که توسط سازمان ملل پشتیبانی می‌شود و «دولت موقت» در شرق لیبی که توسط پارلمان «طبرق» حامی ژنرال خلیفه حفتر در شهر «البیضا» در شرق این کشور تشکیل شده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه شما