جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

کارآفرین گناوه‌ای محافظ ویژه پرستاران تولید کرد

کد خبر: ۱۳۷۷۸۴۱
کارآفرین گناوه‌ای محافظ ویژه پرستاران تولید کرد

محمد مظفری روز سه.شنبه در این ارتباط افزود: موسسه نیمدری سبز از همان آغازین روزهای شیوع بیماری کرونا با هدف کمک به مردم و کادر درمانی بیمارستان‌ها وارد فعالیت شد.

وی بیان کرد: با توجه به نیاز کادر درمانی و بیمارستانی به ماسک و وسایل پیشگیری آمنه فروردین محافظی طراحی کرد که برای پرستارانی که بصورت مستقیم  با بیماران ارتباط دارند کاربردی و مناسب است.
مظفری یادآور شد: این محافظ در دو شکل برای حفاظت کل صورت و  چشم‌ها طراحی شده‌است. 
وی ادامه داد: این محافظ می‌تواند برای دیگر شغل‌ها از جمله پاکبانان و نیروهایی که سطح شهرها را ضد عفونی می‌کنند هم مناسب باشد.
آمنه فروردین طراح این محافظ گفت: صبح امروز ۲۰ اسفند ماه اولین سری این شیلد به تایید بهداشت و درمان استان بوشهر رسید و بصورت رایگان از سوی موسسه نیمدری سبز در اختیار کارکنان بیمارستان امیرالمومنین گناوه قرارگرفت و از فردا سری دوم در اختیار کارکنان بیمارستان بوشهر قرار می‌گیرد.

منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما