رییس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اقدامات تروریستی روز چهارشنبه درتهران گفت: حوادث تروریستی ما را در آرمان های نظام محکم تر می کند.
به گزارش جماران ، علی اکبر صالحی بعدازظهر جمعه در حاشیه مراسم وداع با شهدای حادثه تروریستی تهران در مجلس، در گفت و گوی تلویزیونی درباره حوادث تروریستی اخیر افزود: اهداف این حادثه برای همه روشن است و دشمنی آنها با اسلام ناب محمدی است.
وی گفت: دشمنی تروریست ها با فکری است که انقلاب اسلامی در همه ما دمیده که مبارزه با ظلم و ظالم است و اگر ما به خواسته دشمن تمکین می کردیم و در مدار مستکبران بودیم چنین اتفاقاتی نمی افتاد.
صالحی ادامه داد: این وقایع تروریستی هزینه ای است که برای ظلم ستیزی نظام مقدس اسلامی پرداخت می شود.
رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در این 38 سال ثابت کرده است که مقاوم و پایدار مانده و با وجود همه محدودیت ها و فشارها روز به روز کشورمان عزیزتر و مقتدرتر می شود و اینگونه حوادث خللی در اراده مردم و مسئولان ایجاد نمی کند.
وی گفت: این حوادث ما را وادار می کند به اینکه در عقاید و آرمان هایی که داریم محکم تر بایستیم و قطعا از این مرحله هم عبور خواهیم کرد.
صالحی ادامه داد: این حادثه دردناک بود که همه ما شوکه شدیم و قطعا مسئولان نظام تدبیری خواهند اندیشید که شاهد اینگونه حوادث نباشیم.
روز چهارشنبه گذشته در دو حمله تروریستی جداگانه، ساختمان اداری مجلس شورای اسلامی و حرم امام خمینی (ره) هدف تیراندازی پنج تن از مهاجمان انتحاری مسلح قرار گرفت که در نتیجه آن، 17 نفر شهید و 56 نفر مجروح شدند.
به گفته منابع امنیتی، با هوشیاری ماموران پلیس حرم مطهر امام خمینی(ره)، یکی از مهاجمان انتحاری قبل از اقدام مورد اصابت گلوله قرار گرفت و فرد انتحاری دیگر نیز خود را منفجر کرد. سه مهاجم به ساختمان مجلس نیز در جریان درگیریها به هلاکت رسیدند.
وزارت اطلاعات با افشای هویت و عکس ترویستها اعلام کرد: «تیم عملیاتی داعش که در عملیات تروریستی حرم مطهر و مجلس شورای اسلامی مشارکت داشتند 5 نفر از عناصر تروریست سابقه دار وابسته به گروه های وهابی و تکفیری بودند که پس از جذب توسط گروهک تروریستی داعش، از کشور خارج شده و در جنایات این گروهک تروریستی در موصل و رقه مشارکت داشتند.»
گروهک تروریستی داعش روز گذشته مسئولیت حمله به ساختمان مجلس و حرم امام(ره) را بر عهده گرفته بود.
مراسم تشییع پیکر شهدای این حملات تروریستی امروز – جمعه – در تهران برگزار شد.