جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

ادعای ونس: برای دستیابی به توافق، هیچ مهلتی برای ایران تعیین نکرده‌ایم/ ایرانی‌ها اهمیت زیادی برای حاکمیت ملی خود و بازسازی اقتصادی کشورشان قائل هستند

جی دی ونس معاون رییس جمهور آمریکا مدعی شد: ببینید، ما گفته‌ایم که چه می‌خواهیم. خواسته ما این است که برنامه هسته‌ای آن‌ها نابود شده باشد. می‌خواهیم مطمئن شویم که آن‌ها این برنامه را بازسازی نمی‌کنند و حتی برای بازسازی آن هم تلاش نمی‌کنند. این موضوع بیش از هر چیز دیگری برای ایالات متحده اهمیت دارد.

کد خبر: ۱۷۳۴۵۲۰
ادعای ونس: برای دستیابی به توافق، هیچ مهلتی برای ایران تعیین نکرده‌ایم/ ایرانی‌ها اهمیت زیادی برای حاکمیت ملی خود و بازسازی اقتصادی کشورشان قائل هستند

به گزارش جماران، ونس گفت: چیزی که من متوجه شده‌ام این است که ایرانی‌ها آشکارا اهمیت زیادی برای حاکمیت ملی خود قائل‌اند. آن‌ها همچنین به بازسازی اقتصادی کشورشان اهمیت زیادی می‌دهند.

خبرنگاری از جی دی ونس، معاون رییس جمهور آمریکا پرسید «آیا برای دستیابی به توافق، پیش از آنکه رئیس‌جمهور حملات را از سر بگیرد، مهلتی برای ایران تعیین کرده‌اید؟»

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا پاسخ داد: نه، ما هیچ مهلتی تعیین نکرده‌ایم. ببینید، ما گفته‌ایم که چه می‌خواهیم. خواسته ما این است که برنامه هسته‌ای آن‌ها نابود شده باشد. می‌خواهیم مطمئن شویم که آن‌ها این برنامه را بازسازی نمی‌کنند و حتی برای بازسازی آن هم تلاش نمی‌کنند. این موضوع بیش از هر چیز دیگری برای ایالات متحده اهمیت دارد.

ونس ادامه داد: فکر می‌کنم، می‌دانید، چیزی که من متوجه شده‌ام این است که ایرانی‌ها آشکارا اهمیت زیادی برای حاکمیت ملی خود قائل‌اند. آن‌ها همچنین به بازسازی اقتصادی کشورشان اهمیت زیادی می‌دهند.

او افزود: ما معتقدیم که مسیری برای رسیدن به توافق وجود دارد، اما این امر واقعاً مستلزم تعهدی قاطع و قابل راستی‌آزمایی است؛ تعهدی مبنی بر اینکه آن‌ها برنامه هسته‌ای خود را بازسازی نکنند.

انتهای پیام

دیدگاه شما