جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

سخنگوی نیروهای مسلح یمن: جنگنده های سعودی ۱۰۹ بار یمن را بمباران کردند

یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که مجموع حملات هوایی و موشکی عربستان سعودی علیه یمن از زمان آغاز تشدید تنش به ۳۹۳۹ حمله هوایی و موشکی رسیده است.

کد خبر: ۱۷۳۴۴۷۹
سخنگوی نیروهای مسلح یمن: جنگنده های سعودی ۱۰۹ بار یمن را بمباران کردند

به گزارش جماران، به نقل از المسیره، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: جنگنده های سعودی طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ حمله هوایی علیه یمن انجام دادند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد: جنگنده های سعودی، اماکن غیرنظامی استانهای صعده، تعز، لحج، الجوف و الحدیده را بمباران کردند.

وی تصریح کرد: این حملات با جنگنده های اف ۱۵ و تایفون انجام شد که از پایگاه‌های خمیس مشیط و طائف به پرواز درآمدند. این حملات به شهادت و زخمی شدن شماری از غیرنظامیان منجر شد.

یحیی سریع همچنین اعلام کرد: مجموع حملات هوایی و موشکی عربستان سعودی علیه یمن از زمان آغاز تشدید تنش، به ۳۹۳۹ حمله هوایی و موشکی رسیده است.

 

منبع:
مهر
انتهای پیام

دیدگاه شما