ماه گذشته، بزرگترین کارخانه زادگاه ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در «کریوی روگ»، مجتمع عظیم معدن و فلزات آرسلورمیتال، پس از یک سری حملات موشکی بالستیک روسیه که کوره‌های آن را از کار انداخت، فعالیت خود را به حالت تعلیق درآورد. به گفته شهردار ویلکول، چشم‌انداز سال آینده تاریک به نظر می‌رسد.

به گزارش جماران، زادگاه ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در «کریوی روگ»، پس از آنکه حملات هوایی روسیه کارخانه عظیم فولاد و معادن آن را فلج کرد و اقتصاد محلی را به آستانه فروپاشی رساند، برای بقا تلاش می‌کند.

 ماه گذشته، بزرگترین کارخانه این شهر، مجتمع عظیم معدن و فلزات آرسلورمیتال، پس از یک سری حملات موشکی بالستیک روسیه که کوره‌های آن را از کار انداخت، فعالیت خود را به حالت تعلیق درآورد. به گفته شهردار ویلکول، چشم‌انداز سال آینده تاریک به نظر می‌رسد.

میلیاردها یورو وام خارجی به اوکراین به دلیل عدم تصویب چندین لایحه، از جمله اصلاحات مالیاتی نامحبوب و اقدامات ضد فساد که توسط متحدان غربی اوکراین اعمال شده بود، به تعویق افتاده و شکاف بزرگی در خزانه دولت ایجاد کرده است.

امسال، اوکراین برای پوشش این کسری به 56 میلیارد دلار نیاز دارد که تقریباً یک چهارم اقتصاد آن است. از این مبلغ، 27 میلیارد دلار صرف هزینه‌های نظامی می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.