پزشکیان رئیس‌جمهور در آیین نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی جدید خطاب به دانش‌آموزان، گفت: می‌توانیم با کسب علم و مهارت، مشکلات مردم، خانواده، شهر و کشور و حتی مشکلات دنیا را حل کنیم.

به گزارش جماران، مسعود پزشکیان امروز دوشنبه پس از نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی جدید در یکی از مدارس منطقه یازده تهران، خطاب به دانش‌آموزان دبستانی مدرسه حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: می‌دانید که شما گوهرید یا نمی‌دانید؟ می‌دانید من به عنوان رئیس جمهور از یک خانواده معمولی، به اصطلاح کارمند، به این جا رسیده‌ام.

رئیس‌جمهور افزود: شما اگر ذهنتان و فکرتان این باشد که بهترین شوید، می‌توانید؛ یعنی باید کاری کنید که فردای مملکت را طوری بسازید که هیچ بیگانه‌ای جرات نکند به ما به صورت انسان‌های ضعیف نگاه کنند. می‌دانید باید چه کنید؟

وی پس از پاسخ دانش‌آموزان که گفتند «تلاش»، بیان کرد: احسنت، تلاش.

پزشکیان ادامه داد: باید با هم دوست باشید؛ اگه با هم دوست نشوید و دعوا کنید، آن وقت تمام تلاشتان هدر می‌رود. هم باید دوست شوید، هم باید تلاش کنید، هم به همدیگر کمک کنید.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.