صالحی دادستان تهران اعلام کرد، با پیگیری دادستانی تهران، ۳۷۰۷ متر مربع از اراضی دولتی به ارزش بیش از ۵ همت رفع تصرف شد و به بیت‌المال بازگشت.

به گزارش جماران، به نقل از قوه قضاییه، علی صالحی، دادستان تهران با بیان اینکه این اراضی مشتمل بر سه پلاک ثبتی واقع در خیابان فرشته و متعلق به بنیاد شهید و امور ایثارگران انقلاب اسلامی است؛ اظهار داشت: متهمان پرونده با جعل و سندسازی در مجموع اقدام به تصرف عدوانی ۳۷۰۷ متر مربع زمین کرده و قصد دست درازی به بخش دیگری از اموال متعلق به بنیاد شهید را هم داشتند که با پیگیری دادستانی تهران و تشکیل پرونده قضایی بازداشت و تحت پیگرد قضایی قرار گرفتند.

دادستان تهران افزود: این پرونده در مجموع ۱۰ نفر متهم دارد و افرادی از قبیل یک کارشناس رسمی دادگستری و یک وکیل نیز در بین متهمان وجود دارند که همگی جلب و با صدور قرار تأمین متناسب، جهت تکمیل تحقیقات در بازداشت به سر می‌برند.

وی تصریح کرد: با توقف تصرف عدوانی متهمان، ملک مزبور به بیت‌المال بازگردانده شد و تحقیقات قضایی با شکایت بنیاد شهید انقلاب اسلامی ادامه دارد و با توجه به اینکه طبق قرائن و امارات موجود در پرونده تعدادی از کارکنان بنیاد شهید هم با متهمان همکاری داشته‌اند، نسبت به احضار و یا جلب متهمان احتمالی اقدام بعمل خواهد آمد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.