انور ابراهیم نخست‌وزیر مالزی در اظهاراتی با اشاره به ایستادگی و عزم تهران در مقابل حملات تجاوزکارانه ایالات متحده، تاکید کرد که تاب‌آوری ایران در برابر تجاوز نظامی آمریکا قابل تحسین است.

به گزارش جماران،  انور ابراهیم در مصاحبه با شبکه الجزیره گفت: مالزی یکی از معدود کشورهایی است که حملات نظامی به ایران را به‌ صراحت محکوم کرده است.

نخست‌وزیر مالزی در ادامه تاکید کرد: ایستادگی و تاب‌آوری جمهوری اسلامی ایران قابل تحسین است.

وی همچنین با اشاره به رویکرد مالزی در قبال قدرت‌های بزرگ جهانی، تاکید کرد: ما تعامل با همسایگان را ترجیح می‌دهیم و به نظرم ایران هم باید با همسایگان خود تعامل داشته باشد و نگرانی‌های آنها را در نظر بگیرد.

انور ابراهیم در بخش دیگری از این مصاحبه با اشاره به قطعنامه مجلس مالزی که تجاوز نظامی علیه ایران را محکوم کرده است، گفت: ما در این زمینه فراتر از بسیاری از کشورهای دیگر عمل کرده‌ایم.

نخست‌وزیر مالزی همچنین با انتقاد از ریاکاری قدرت‌های غربی، گفت که این ریاکاری را حتی در حضور فردریش مرتس صدراعظم آلمان نیز مطرح کرده است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.