محمدعلی امانی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در پیامی درگذشت نساءالسادات آلیاسین همسر مرحوم آیت الله سید محمد موسوی بجنوردی را به داماد ایشان آیتالله سید حسن خمینی تسلیت گفت.
به گزارش جماران، متن این پیام بدین شرح است:
باسمه تعالی
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
حضرت حجت الاسلام و المسلمین
جناب آقای حاج سیّد حسن آقا خمینی ( دامت برکاته)
با نهایت تأسف و تأثر، خبر ارتحال بانوی مؤمنه، همسر مکّرمه مرحوم حضرت آیت الله موسوی بجنوردی « رضوان الله علیه» و امّ الزوجه ارجمندتان موجب اندوه عمیق گردید.
بی تردید فقدان چنین بانوی فاضله و فرهیخته که عمر خویش را در سایه تقوا، نجابت وخدمت به خاندان علم و فضیلت سپری نمود،ضایعه جانکاه برای بیت معزّز و وابستگانآن فقیده سعیده است.
اینجانب به نمایندگی از شورای مرکزی و دیگر اعضاء حزب مؤتلفه اسلامی این مصیبت را به حضرت مستطابعالی، خاندان های شریف خمینی، موسوی بجنوردی و تمامی بازماندگان و منسوبین تسلیت عرض نموده، از درگاه حضرت حق برای آن مرحومه مغفوره، علو درجات و حشر و همجواری با حضرت صدیقه طاهره « سلام الله علیها» و برای حضرت عالی و سایر بستگان معزاّ، اجر جزیل و صبر جمیل مسألت می نمایم.
با تقدیم احترام
محمدعلی امانی
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی