عباس شرفی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان گفت: تعمیر پل آسیب دیده از حمله دشمن آمریکایی در جاده بندرعباس _بندر خمیر تا ۱۰ روز آینده تکمیل می‌شود.

به گزارش جماران، مرکز خلیج فارس، عباس شرفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان گفت: جاده بندرعباس- بندرخمیر دارای ۸ دهانه پل ۳۰ متری است که دهانه ۵ آن به نام پل گچین ۲ (گریوه) در حمله دشمن آمریکای در شامگاه ۲۵ تیر تخریب تخریب شد.

وی گفت: با پیگیری استاندار هرمزگان، تیر دال این پل در استان بوشهر تعمیر شد و امروز با تلاش نیرو‌های راهداری در محل پل نصب شد.

مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای هرمزگان گفت: این محور تا ۱۰ روز آینده با تکمیل عملیات آرماتور بندی و بتن بندی سقف پل آماده بهره برداری و زیر بار شدآمد می‌رود.

شرفی افزود: هزنیه تعمیر این پل ۸۱ میلیارد تومان است که از محل اعتبارات سازمان راهداری کشور و مدیریت بحران کشور تامین شده است.

 

بندر

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1722246
  • منبع: خبرگزاری صداو سیما
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.