الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با بیان اینکه ما منتقم خون رهبر شهید هستیم، تصریح کرد: این انتقام را باید با دستِ بازِ ملت متحد ، مقتدر و باعزت و با ایرانی آباد گرفت. پاسخ ایران به دشمن، اتحاد، سازندگی و قدرتمندترشدن است.

به گزارش جماران، الیاس حضرتی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«ایران⁩ را با دست‌های به‌هم‌پیوسته و قلب‌های همراه می‌توان ساخت؛ با امید، کار و همبستگی، نه با خشم‌های پراکنده و نزاع‌های فرساینده.  امروز هر قدم برای پیشرفت کشور، هر تلاش برای حفظ انسجام ملی و هر ایستادن در کنار رئیس‌جمهور، بخشی از دفاع از ایران است.

‌همان‌گونه که رئیس‌جمهور گفت: «انتقام خون رهبر را با عزت و قدرت می‌توان گرفت، نه با ضعف و کاستی.» ما منتقم خون رهبر نیز هستیم؛ اما این انتقام را باید با دستِ بازِ یک ملت متحد و مقتدر و با عزت و ایرانی آباد گرفت، پاسخ ایران به دشمن، همه‌باهم‌بودن، ساختن و قدرتمندترشدن است.»

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.