روابط عمومی سپاه امام سجاد (ع) استان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از اجرای عملیات انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در محدوده شهرستان بندرجاسک خبر داد.

به گزارش جماران، روابط عمومی سپاه امام سجاد (ع) استان هرمزگان ۲۹ تیر با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در راستای تداوم اقدامات ایمنی و پاکسازی منطقه، عملیات انهدام بخشی از مهمات عمل‌نکرده دشمن آمریکایی با رعایت استانداردهای فنی و حفاظتی انجام می‌شود.

بر اساس این اطلاعیه، عملیات مذکور امروز دوشنبه ( ۲۹ تیر ) از ساعت ۱۲ تا ۱۶ در محدوده خارج از مناطق مسکونی بندرجاسک به صورت کاملاً کنترل‌شده صورت خواهد گرفت.

در بخشی از این اطلاعیه با اشاره به احتمال شنیده شدن صدای انفجار در مناطق همجوار، تأکید شده است: این اقدام در چارچوب فعالیت‌های روتین و ایمنی سپاه بوده و جای هیچ‌گونه نگرانی برای شهروندان عزیز جاسک و مناطق اطراف وجود ندارد.

روابط عمومی سپاه امام سجاد (ع) از شهروندان خواست با حفظ آرامش، اخبار و اطلاعیه‌های مرتبط را تنها از منابع رسمی دنبال کنند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.