شبکه سی بی اس نیوز به نقل از یک مقام دولتی پاکستان ادعا کرد: ارتباط بین هیئت آمریکایی و رهبران ایران ادامه دارد و پیشرفت‌هایی در جهت تلاش برای دستیابی به توافق حاصل شده است.

به گزارش جماران، فایننشال تایمز به نقل از یک دیپلمات گزارش داد: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا از طریق اسلام آباد به واشنگتن منتقل شد و ایران منتظر پاسخ است.

 فایننشال تایمز، به نقل از دو منبع مدعی شد: به نظر نمی‌رسد واشنگتن و تهران مایل به بازگشت به جنگ باشند و در طول مذاکرات انعطاف‌پذیری نشان داده‌اند.

فایننشال تایمز به نقل از یک دیپلمات پاکستانی گزارش داد: مذاکرات اسلام آباد ۸۰ درصد پیشرفت داشته و بقیه آن نیز تکمیل خواهد شد.

 

ادعای فایننشال تایمز به نقل از یک دیپلمات‌:

یک مسئله کلیدی در گفتگوهای ایران و آمریکا در اسلام آباد، سردرگمی ناشی از انتظارات متفاوت از آنچه در مورد آتش‌بس دو هفته‌ای که مبنای مذاکرات شد، توافق شده بود، به دلیل «سوءتفاهم ایجاد شده توسط میانجی» بود.

ایرانی‌ها معتقد بودند که جنگ اسرائیل در لبنان  در آتش‌بس گنجانده شده است و آمریکا با آزادسازی ۶ میلیارد دلار از وجوه نفتی ایران که در دوحه مسدود شده بود، در ازای بازگشایی تنگه موافقت کرده است.

بخش قابل توجهی از مذاکرات صرف تلاش برای رفع سردرگمی شد. این مشکل وقتی پیش می‌آید که شما یک سند امضا شده ندارید، بلکه یک توئیت دارید. با این حال فضا بسیار خوب و مثبت بود، اما هر دو طرف در ابتدا با مواضع حداکثری وارد شدند.

به گفته دو نفر از افراد مطلع از مذاکرات، هیئت ایرانی پس از ترک اسلام‌آباد توسط ونس در ساعات اولیه بامداد یکشنبه، مدتی در پاکستان ماند تا پیش‌نویس پاسخی به پیشنهاد آمریکا برای یک توافق جامع را تهیه کند.

 

شبکه سی بی اس نیوز به نقل از یک مقام دولتی پاکستان ادعا کرد:

 ما تلاش های دیپلماتیک خود را برای بازگرداندن تهران و واشنگتن به میز مذاکره تشدید کرده ایم

 ما به طور فعال با واشنگتن و تهران در تعامل هستیم تا آنها را به از سرگیری گفتگوها در اسرع وقت ترغیب کنیم

   پاکستان اکنون منتظر پاسخ‌های ایالات متحده و ایران برای از سرگیری مذاکرات است

 ارتباط بین هیئت آمریکایی و رهبران ایران ادامه دارد و پیشرفت‌هایی در جهت تلاش برای دستیابی به توافق حاصل شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.