سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا (ص) از اجرایی شدن موج ۹۸ عملیات وعده‌صادق۴ با رمز مبارک «یا سید الساجدین علیه السلام» خبر داد.

به گزارش جماران، سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با تاکید بر این نکته که آمریکا در غرب آسیا تحقیر شده است، گفت: نیروهای دریایی و هوافضای سپاه پاسداران، پیرو اعلامیه‌های حاوی اخطار قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (صلوات الله علیه)، از صبح امروز، در موج ۹۸ عملیات وعده‌صادق۴ با رمز مبارک «یا سید الساجدین علیه السلام»، به فضل الهی، عملیات‌های تهاجمی خود را علیه مقرهای فرماندهی، عملیاتی، لجستیکی و زیرساخت‌های صنعتی-نظامی آمریکایی و صهیونیستی، ترتیب دادند.

وی افزود: در بخش نخست این عملیات در صبح امروز رزمندگان نیروی دریایی سپاه، کشتی کانتینربر SDN 7، متعلق به رژیم صهیونیستی را، با موشک کروز هدف قرار دادند که پس از انهدام، دچار آتش‌سوزی گسترده شد؛ همچنین ناو بالگردبرِ آبی-خاکی ارتش تروریستی آمریکا با شماره بدنه LHA-7، مورد هجمه پرتابه‌های تهاجمی قرار گرفت، که پس از این موج، مجبور به عقب‌نشینی تا اعماق اقیانوس هند شد.

سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا(ص) گفت:  شمال و جنوب تل‌آویو، مراکز راهبردی در حیفا، شرکت‌ها و کارخانه‌های شیمیایی در بئرالسبع و محل تجمع نظامیان صهیونیست در «پتخ‌تیکوا» مورد اصابت دقیق موشک‌های بالستیک غیورمردان هوافضای سپاه قرار گرفتند؛ افزون بر این، در بخش دیگر عملیات‌های تهاجمی، مرکز تولید مشترک پهپادهای رژیم‌ صهیونیستی در امارات، و تعدادی از هواگردهای مستقر در پایگاه علی‌السالم، مورد اصابت دقیق پهپادی و موشکی قرار گرفتند.

ابراهیم ذوالفقاری افزود: در مرحله دوم موج ۹۸، پایگاه «العدیری» آمریکایی‌ها در کویت، مورد هجوم حملات موشکی و پهپادی نیروی هوافضای سپاه قرار گرفت و در پی این اقدام، محل نگه‌داری بالگردها و اسکان نیروهای متجاوز ارتش تروریستی آمریکا منهدم شدند.

وی اظهار داشت:  مراکز تجمع و کنترل فرماندهی پایگاه ویکتوریا آمریکا در بغداد، با عملیات‌های موفق و قدرتمندانه مقاومت اسلامی عراق، مورد هدف موثر قرار گرفتند؛ همچنین پنج محل اختفا و سازماندهی گروهک‌های تروریستی در مناطق شمال عراق نیز، پس از شناسایی اطلاعاتی، مورد حمله پهپادی مؤثر قرار گرفتند.

سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا(ص) با اشاره به دلیری‌های ارتشیان غیرتمند ایرانی گفت: دلاورمردان ارتش جمهوری اسلامی ایران در یک عملیات دقیق و برنامه‌ریزی‌شده، با بهره‌گیری از پهپاد‌های انهدامی، در ساعات گذشته، پایگاه الخَرج و کمپ العدیری تروریست‌های آمریکایی را زیر ضربات پهپاد‌های انهدامی «آرش-۲» قرار دادند.  استقرار هواپیما‌های آواکس E-3 و پهپاد‌های MQ-9، حکم چشمان آمریکا در منطقه را داشته، و با توجه به استقرار این نوع هواپیما‌ها و هواپیما‌های سوخت‌رسان در پایگاه الخرج، این پایگاه نقش کلیدی در پشتیبانی عملیات‌های آمریکا دارد.

وی افزود: باتوجه به استقرار واحد‌های زمینی، نیرو‌های ویژه و واحد ویژه بالگردی «نایت استالکِرز»، کمپ العدیری واقع در کویت، نقش مهمی در عملیات شکست‌خورده دشمن در جنوب اصفهان را داشته، که اکنون، زیر ضرب حملات دقیق ارتش قرار گرفته است.

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.