روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» نوشت که ایران طی ۲۵ روز گذشته در مجموع ۴۷۰ موشک به سمت اراضی اشغالی فلسطین شلیک کرده است. این روزنامه اشاره کرد که شدت این حملات به‌ویژه در ۷ روز اخیر به‌طور قابل توجهی افزایش یافته است.

به گزارش جماران؛ هاآرتص از افزایش چشمگیر حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی خبر داد و اعلام کرد که طی ۲۵ روز گذشته ۴۷۰ موشک شلیک شده که تلفات و خسارات قابل توجهی بر جای گذاشته است.

روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» نوشت که ایران طی ۲۵ روز گذشته در مجموع ۴۷۰ موشک به سمت اراضی اشغالی فلسطین شلیک کرده است.

این روزنامه اشاره کرد که شدت این حملات به‌ویژه در ۷ روز اخیر به‌طور قابل توجهی افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش، از زمان آغاز درگیری‌ها، ۳۵ موشک خوشه‌ای ایرانی موفق شده‌اند از سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل عبور کنند.

هاآرتص همچنین اعلام کرد که تنها در روز گذشته، حدود ۲۰ موشک از سوی ایران به سمت اسرائیل شلیک شده است.

این حملات موشکی تاکنون به کشته شدن ۱۵ نفر در اسرائیل منجر شده است. افزون بر این، حدود ۵ هزار اسرائیلی نیز در پی حملات موشکی از سوی ایران و لبنان مجروح شده و به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.