ابوآلاء الولائی، دبیرکل کتائب سیدالشهدائ عراق، در پیامی با اشاره به حضور مقاومت اسلامی در مقابله با دشمنان آمریکایی-صهیونی تأکید کرد: نبردی که امروز میان محور حق و محور باطل در جریان است، نبردی است که بیطرفی در آن پذیرفته نیست. این نبرد از نظر شرعی و عینی، همه ارکان و ویژگیهای یک رویارویی کامل را داراست.
به گزارش جماران؛ دبیرکل کتائب سیدالشهداء، نبرد کنونی را تقابل سرنوشتساز میان «محور حق» و «محور باطل» توصیف و تأکید کرد: بیطرفی در این رویارویی جایز نیست و آمریکا در روند تحولات منطقه، بهتدریج از معادلات حذف خواهد شد.
ابوآلاء الولائی، دبیرکل کتائب سیدالشهدائ عراق، در پیامی که در شبکه اجتماعی اکس منتشر شد، با اشاره به حضور مقاومت اسلامی در مقابله با دشمنان آمریکایی-صهیونی تأکید کرد: نبردی که امروز میان محور حق و محور باطل در جریان است، نبردی است که بیطرفی در آن پذیرفته نیست. این نبرد از نظر شرعی و عینی، همه ارکان و ویژگیهای یک رویارویی کامل را داراست.
وی افزود: مقاومت اسلامی در عراق از همان روز نخست، بدون هیچ تردیدی در صف حق قرار گرفت. روزی که جنگ بار خود را بر زمین بگذارد و به پایان برسد، مردم عراق خواهند دانست چه کسی جان خود را بر کف نهاد و استوار به پیش رفت و چه کسی راه سستی و کوتاهی را برگزید.
دبیرکل کتائب سیدالشهدای عراق در ادامه تصریح کرد: در آن هنگام، همه خواهند دید آمریکا، که همواره خواهان خلع سلاح مقاومت بود، خود از معادله منطقه کنار گذاشته شده و حضورش از صحنه خاورمیانه فرو ریخته است.